Sac de dormit cu picioruse Teddy 18-24 luni 1.0 Tog

TVA inclus(19%)
170,00 RON
SKU
ROM662-10
TVA inclus(19%)
Mai multe info

OEKO

Stoc epuizat
Sac de dormit cu picioruse Teddy 18-24 luni 1.0 Tog
Descriere

- Sacul de dormit asigura copilului un somn linistit, fara riscul de a se dezveli peste noapte

- Materialul textil din care este confectionat sacul de dormit este moale si foarte placut la atingere, fiind personalizat cu imprimeuri colorate

- In partea din fata produsul este prevazut cu fermoar, fapt care permite copilului sa se aseze cu usurinta in sacul de dormit

- Partea de jos a sacului de dormit este prevazuta cu picioruse pentru a-i permite copilului sa se aseze intr-o pozitie comoda

- Spre deosebire de sacii de dormit conventionali, acest sac pijama permite copilului sa isi miste in voie picioarele in patut

- TOG este unitatea de masura internationala pentru gradul de caldura al unui articol de imbracaminte

- Exista mai multi factori care influenteaza alegerea celui mai bun TOG: hainele pe care copilul le poarta pe sub sacul de dormit (pijamaua) si calitatea lor, temperatura din camera, etc

- Sacii de dormit Slumbersac sunt confectionati in 4 variante de grosime, in functie de “rezistenta termica” (TOG):

a) 0.5 TOG este recomandat pentru lunile calduroase de vara (peste 24ºC)

b) 1.0 TOG este recomandat pentru lunile calde (18ºC - 24ºC)

c) 2.5 TOG este recomandat pentru lunile racoroase (15ºC – 21ºC)

d) 3.5 TOG este recomandat pentru lunile friguroase (sub 18ºC)

- Umplutura acestui sac de dormit este de 1.0 TOG

- Materialul textil utilizat atat pentru partea exterioara cat si pentru partea interioara a sacului este 100% bumbac

- Sacul de dormit are lungimea de 90 cm si latimea, in zona subratului, de aproximativ 41 cm

- In partea de jos a sacului, deasupra picioruselor, latimea este de 56 cm

- Sacul de dormit este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 luni

Livrare si Returnare

INFORMATII LIVRARE 

Expediere & Livrare

Comenzile primite de Luni pana Vineri, inainte de ora 13, vor fi expediate in acceasi zi. Comenzile primite in weekend sau in zilele libere legal vor fi expediate in prima zi lucratoare imediat urmatoare.

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curierat rapid, numai pe teritoriul Romaniei. Taxa de livrare este 9 lei si este afisata in mod vizibil in momentul efectuarii unei comenzi.

La momentul confirmarii comenzii vei fi informat despre numele firmei de curierat cu care se face livrarea si data estimata a primirii coletului. Durata transportului depinde exclusiv de modul in care firma de curierat isi organizeaza livrarile. Livrarea se efectueaza in 24 - 48 de ore de la data predarii catre curier, exceptand cazurile cand apar intarzieri justificate de factori externi neprevazuti. Daca livrarea nu se realizeaza la timp, contacteaza-ne si vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea situatiei aparute.

Daca doresti sa obtii informatii suplimentare privind stadiul livrarii ne poti solicita numarul coletului (numarul trimiterii). Contacteaza firma de curierat si vei obtine detalii suplimentare privind data/ora cand va ajunge coletul la tine.

Politica de retur

Suntem increzatori in calitatea produselor noastre. Totusi, daca din orice motiv nu esti multumit de produsul cumparat, poti sa soliciti returul in termen de 14 zile calenndaristice de la prmirea produsului. Returul produselor se supune Ordonantei nr. 34 din 4 iunie 2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau de la primirea ultimului produs dintre cele comandate, in cazul in care produsele multiple din comanda se livreaza separat, in mai multe transe. Pentru a beneficia de dreptul de retur, consumatorul trebuie sa transmita in scris magazinului (prin email, fax sau scrisoare recomandata) urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa si numarul de telefon la care poate fi contactat consumatorul, numarul si data comenzii, data receptionarii produselor, denumirea produselor receptionate, produsele care se doresc a fi returnate. Nu vor fi luate in considerare solicitari telefonice de returnare a produselor, daca nu se efectueaza si o comunicare neechivoca (scrisa) a consumatorului, respectand conditiile de mai sus.

Produsul trebuie returnat fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care s-a comunicat in scris intentia de returnare. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. La receptionarea produselor magazinul va incheia un proces verbal de receptie in care se vor mentiona informatiile referitoare la retur si starea produselor returnate. Procesul verbal va fi insotit de imagini (poze) care vor reprezenta dovada starii in care produsul a fost returnat. Daca este necesara diminuarea valorii produselor din culpa consumatorului sau refuzul returului, procesul verbal si imaginile vor fi transmise si consumatorului, acestea reprezentand proba care sustine actiunea magazinului.

Returnarea produsului se va realiza la adresa indicata de magazin, folosind acelasi serviciu de transport prin care produsul a fost primit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Cheltuielile suportate de catre consumator pentru returnare pot fi considerabil mai mari decat taxa standard de transport platita la cumpararea produsului. Produsele care au beneficiat de transport gratuit la achizitie, nu beneficiaza de transport gratuit (suportat de magazin) si pentru returnare. Produsele returnate pentru care nu a fost achitata taxa de transport de catre consumator nu vor fi acceptate de catre magazin si vor fi returnate clientului. Coletele trimise cu solicitarea valorii in ramburs nu vor fi acceptate deoarece produsul trebuie verificat si evaluat inainte de a se stabili valoarea ce se va returna consumatorului.

Produsul poate fi returnat fara a suporta taxe de diminuare a valorii acestuia numai daca se afla in conditii perfecte, cu toate etichetele si marcajele prezente, cu ambalajul nedeteriorat, adica produsul sau ambalajul sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din: utilizare, murdarire, spalare, lovire, zgariere, rupere, deteriorare, returnare cu lipsa componente, ambalaj deteriorat sau lipsa ambalaj, mai putin de manipularea necesara pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produsului.

Daca la primirea returului se constata ca produsul prezinta semne de natura a determina diminuarea valorii acestuia, si nu poate fi revandut ca si produs nou, magazinul isi rezerva dreptul de a nu restitui integral valoarea produsului pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat, care va fi vandut cu reducere, fiind considerat produs resigilat. Diminuarea valorii este cuprinsa intre 10% si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de starea de degradare constatata la primirea returului. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza returul. In aceasta situatie produsul va fi returnat clientului pe cheltuiala acestuia.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci aceasta actiune va fi considerata un abuz. In aceasta situatie ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

Perioada maxima de rambursare a contravalorii produsului este de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului. Returnarea contravalorii se va realiza in contul bancar al consumatorului, dar numai dupa ce produsul a fost verificat/evaluat si s-a stabilit daca se va returna valoarea integrala a acestuia sau se va aplica o diminuare a valorii de achizitie ce deriva din starea in care se receptioneaza produsul returnat.

Nu beneficiaza de dreptul de retur:

- produsele achizitionate de persoane juridice

- produsele care au fost ridicate personal din depozitul firmei

- produsele executate dupa specificatiile clientului sau cele personalizate (ex: broderie aplicata, etc.)

- produsele textile spalate/curatate de catre client (ex: saci de dormit, lenjerii pentru pat, paturici, articole textile, etc.)

- produsele care dupa utilizare nu mai pot fi aduse la starea initiala (ex: bavete, etc)

In cazul in care cumparatorul este nemultumit de modul in care solicitarile adresate magazinului sunt rezolvate, se poate adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC (telefonic la 021-9551 sau pe site-ul www.anpc.ro).

 

Ghid de marimi si grosimi

alegerea sacului de dormit potrivit

ce este tog?

Tog este o unitate de masura specifica sacilor de dormit si exprima grosimea materialului din care este confectionat sacul. Cu cat indicele tog este mai ridicat cu atat sacul este mai gros si mai calduros. Analizeaza recomandarile din tabelul de mai jos pentru a afla care este sacul de dormit potrivit pentru copilul tau. Decizia depinde in mare masura de temperatura uzuala din camera copilului. Pentru bebelusi este mai bine sa aiba o temperatura medie in camera decat sa se supraincalzeasca.

Tabelul sugereaza si care este imbracamintea potrivita in functie de temperatura camerei si grosimea sacului de dormit. Toate informatiile sunt orientative - parintii trebuie sa decida daca copilul este imbracat potrivit pe timpul somnului. 

 
Tog Table

saci de dormit cu picioare

Sacii de dormit cu picioare sunt disponibili in 6 variante de marime, de la 6 luni la 6 ani.

Alege marimea sacului de dormit cu picioare astfel incat copilul sa poata umbla daca isi scoate picioarele prin sacul de dormit. Noaptea picioarele pot fi retrase inauntrul sacului de dormit. Pentru a alege marimea potrivita a sacului de dormit, calculeaza dupa urmatoarea formula:
 
inaltimea copilului + 10cm = marimea sacului de dormit cu picioare.
 
Imaginile si tabelele de mai jos te vor ajuta sa alegi marimea potrivita pentru copilul tau.

inaltimea copilului + 10cm = marimea sacului de dormit cu picioare.
Exemplu:
Inaltimea 82cm + 10cm = 92cm : 24 - 36 luni

Sacii de dormit cu picioare sunt disponibili in 6 variante de lungime, de la 6 luni la 6 ani.

 • Marimea 0
  6-12 luni

  A = 26cm B = 37cm C = 52cm D = 70cm
 • Marimea 1
  12-18 luni

  A = 28cm B = 39cm C = 54cm D = 80cm
 • Marimea 2
  18-24 luni

  A = 30cm B = 41cm C = 56cm D = 90cm
 • Marimea 3
  24-36 luni

  A = 34cm B = 44cm C = 58cm D = 100cm
 • Marimea 4
  3-4 luni

  A = 36cm B = 46cm C = 60cm D = 110cm
 • Marimea 5
  5-6 ani

  A = 38cm B = 48cm C = 60cm D = 120cm

© 2021 Slumbersac Trading Company Ltd