Ofera impreuna cu slumbersac

Ne pasa de cei din jurul nostru si in special de cei mici. Idealul Slumbersac este sa ofere siguranta copiilor si liniste parintilor. Ne implicam prin proiecte sociale destinate celor care au nevoie, pentru ca ajutorul nostru are puterea de a schimba vieti. De aceea o particica din tot ceea ce facem o daruim altora.

Daca cumperi un produs Slumbersac vei fi si tu membru in proiectele de implicare sociala. Donam o parte din valoarea fiecarui produs vandut catre cei care au nevoie de ajutor.CUM FUNCTIONEAZA?

Sponsorizam si sustinem organizatii caritabile, iar prin parteneriatul cu Buy1Give1 participam in proiecte caritabile peste tot in lume.

1

Atunci cand cumperi un produs Slumbersac esti si tu alaturi de noi, acordand un ajutor celor care sunt in situatii dificile.

Impreuna alegem daca Slumbersac va directiona ajutorul catre:
  • Consult pediatric de specialitate pentru nou-nascuti, imunizare si controale medicale periodice.
  • Ajutarea unei femei insarcinate sau a unei tinere mame prin intermediul Bombay Mothers & Children Society din India.
  • Iluminarea prin surse reincarcabile a unei camere pentru nasteri pentru a asigura venirea pe lume in siguranta a nou-nascutilor.
2

Un bun inceput in viata pentru toti copiii.

Pe tot parcursul anului alocam o parte din valoarea vanzarilor pentru proiecte caritabile peste tot in lume. Selectam proiecte relevante care se potrivesc cu idealul nostru: sa oferim un inceput bun in viata pentru toti copiii.

Ajutorul nostru se indreapta catre femeile insarcinate care au nevoie sa nasca in siguranta, consult pediatric de specialitate, imunizare si vaccinare.

Proiectele noastre recente s-au desfasurat in India, Kenya, UK iar, impreuna cu tine, intentionam sa dezvoltam noi proiecte pentru a ajuta mame si nou-nascuti de peste tot din lume.

3

UN SINGUR sac de dormit Slumbersac cumparat de tine ne ajuta sa oferim vaccinuri si imunizare pentru ZECE nou nascuti.

Organizatia pe care o sponsorizam ajuta femeile insarcinate si nou-nascutii sa fie sanatosi si sa beneficieze de tratament de specialitate.

© 2022 Slumbersac Trading Company Ltd