Intrebari frecvente

Mai jos regasesti raspunsuri la cateva intrebari frecvente:

 1. De ce sunt sacii de dormit mai buni decat paturicile?

  Sacii de dormit permit bebelusilor sa-si mentina o temperatura constanta toata noaptea, fara riscul de a se dezveli sau de a se incalci in lenjeria de pat, permitandu-le totusi sa-si miste corpul si picioarele in timpul somnului. Ei sunt mult mai usor de intretinut decat lenjeria de pat si pot oferi siguranta si un sentiment familiar chiar cand copiii sunt departe de casa si dorm in alt pat.

 2. Pentru ce varste sunt potriviti sacii de dormit Slumbersac?

  Sacii de dormit Slumbersac sunt confectionati in 6 variante de lungime si pot fi folositi de catre copii cu varsta de la 0 la 10 ani.

 3. De ce unii saci de dormit au fermoarul in lateral si unii pe mijloc?

  Unele modele au fermoarul pe mijloc, pentru toate marimile; cele mai multe modele au fermoar lateral pentru marimile mici pentru a usura schimbarea scutecelor copilului pe timpul noptii. Pe masura de copiii cresc exista riscul ca in timpul somnului sa se deschida capsele de la umeri, asa incat modelele de marimea 3 sunt prevazute cu fermoar pe mijloc si fara capse la umeri. Modelele de saci de dormit pentru calatorii sunt prevazute cu fermoar pe mijloc cu deschidere in ambele sensuri. 

 4. Copilul meu se poate supraincalzi?

  Atat timp cat in incapere este o temperatura normala si este folosita grosimea corecta a sacului de dormit, nu exista un pericol de supraincalzire. Nu este recomandat sa folositi impreuna cu sacii de dormit imbracaminte cu gluga sau paturici ori invelitori groase. Este necesar sa folositi doar un cearceaf pentru pat. Pentru mai multe informatii despre siguranta apasati aici

 5. Sacii de dormit se spala si se usuca usor?

  Datorita umpluturii fleece cu uscare rapida, sacii de dormit se spala si se usuca usor. Toti sacii de dormit pot fi spalati cu masina la o temperatura de 40 grade Celsius si pot fi calcati la temperatura joasa. Se recomanda ca sacii de dormit sa fie spalati intorsi pe dos si cu fermoarul inchis pe timpul spalarii si uscarii. Este recomandat ca pentru a avea un sac de schimb intotdeauna sa achizitionati cel putin doi saci de dormit de aceeasi marime!

 6. Manecile sacilor de dormit cu maneci sunt detasabile?

  Manecile sacilor de dormit cu maneci NU sunt detasabile. Acesti saci pot fi utilizati si pentru a dormi afara in carucior sau pentru camere foarte racoroase. Exista insa variante de saci de dormit grosi fara maneci care pot fi utilizati impreuna cu maneci special concepute pentru sacii Slumbersac.

 7. De ce codul meu de reducere nu functioneaza?

  Codurile de reducere se pot folosi doar pentru achizitionarea unor produse care nu sunt deja intr-o alta promotie. Reducerea nu poate fi aplicata la impachetarea cadou sau la broderiile personalizate. Daca nu te afli intr-una din situatiile descrise anterior si codul tau de reducere nu functioneaza, te rugam sa ne contactezi.

 8. Pot folosi un sac de dormit intr-un landou?

  Toti sacii de dormit destinati calatoriilor pot fi folositi atunci cand copilul este asezat in landou, carucior sau in scaunul auto.

 9. Unde sunt fabricate produsele Slumbersac?

  Designu-ul produselor Slumbersac este realizat in Marea Britanie iar productia este realizata in fabrici din Portugalia, India si China. Broderia personalizata este realizata in Romania. Toate fabricile sunt inspectate regulat pentru a se asigura un standard ridicat al calitatii in productie si conditii de munca optime pentru angajati.

Nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta? Suna-ne sau trimite-ne un email si iti vom raspunde cu placere.

Telephone: 0722 591922
Email:

© 2022 Slumbersac Trading Company Ltd