Contact : 0371 362242

flag flag flag flag flag

INFORMATII LIVRARE

INFORMATII LIVRARE 

Expediere & Livrare

Comenzile primite de Luni pana Vineri, inainte de ora 13, vor fi expediate in acceasi zi. Comenzile primite in weekend sau in zilele libere legal vor fi expediate in prima zi lucratoare imediat urmatoare.

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curierat rapid, numai pe teritoriul Romaniei. Taxa de livrare este 9 lei si este afisata in mod vizibil in momentul efectuarii unei comenzi.

La momentul confirmarii comenzii vei fi informat despre numele firmei de curierat cu care se face livrarea si data estimata a primirii coletului. Durata transportului depinde exclusiv de modul in care firma de curierat isi organizeaza livrarile. Livrarea se efectueaza in 24 - 48 de ore de la data predarii catre curier, exceptand cazurile cand apar intarzieri justificate de factori externi neprevazuti. Daca livrarea nu se realizeaza la timp, contacteaza-ne si vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea situatiei aparute.

Daca doresti sa obtii informatii suplimentare privind stadiul livrarii ne poti solicita numarul coletului (numarul trimiterii). Contacteaza firma de curierat si vei obtine detalii suplimentare privind data/ora cand va ajunge coletul la tine.

newsletter baby

Te poti dezabona oricand. Pentru mai multe informatii despre prelucrarea datelor personale te invitam sa citesti Politica de Confidentialitate.

Salut,

Stiai ca daca te inscrii la newsletter poti obtine...

10% reducere la prima comanda!

In plus, vei mai beneficia de:

  • Oferte exclusive & promotii
  • Ultimele noutati Slumbersac
  • Informatii despre produsele noi
  • Concursuri cu premii