De ce Slumbersac ?

Un produs de calitate superioara la un pret accesibil

Sacii de dormit Slumbersac combina calitatea, confortul si siguranta la un pret accesibil! Mai mult de atat, ofertele noastre active de-a lungul anului iti ofera posibilitatea de a cumpara la un pret mai avantajos. Aboneaza-te la Newsletter si vei afla ultimele noutati si oferte!

Bebelusii si copiii mai mari beneficiaza de un somn mai bun fara riscul de a se dezveli, in timp ce parintii sunt si ei linistiti ca miculul lor doarme in siguranta. Sacii de dormit Slumbersac poti fi spalati si uscati usor si pot fi luati chiar si in calatorii.

Confort and durabilitate

Toti sacii de dormit sunt de calitate superioara si sunt creati in mod exclusiv pentru Slumbersac. Realizati din bumbac 100% si captusiti cu bumbac pur 100%, sacii de dormit sunt testati riguros si pot fi spalati si uscati la masina. Umplutura este realizata din polyester moale, cu uscare rapida, care previne alergiile si mentine forma sacului de dormit de-a lungul timpului.

Cei mai buni pentru copii

Studiile arata ca folosirea lenjeriei obisnuite poate aduce copilul in starea in care ii este prea cald sau prea frig. Sacii de dormit Slumbersac asigura o temperatura constanta pe toata durata somnului si elimina necesitatea unei alte invelitori suplimentare. Sacii de dormit minimizeaza si schimbarile de temperatura pentru bebelusii care sunt hraniti noaptea, deoarece acestia nu mai sunt dezveliti / inveliti, ceea ce le-ar putea intrerupe somnul.

 

© 2022 Slumbersac Trading Company Ltd